VentSys Instal sustine Teatrul Grivita 53

Ventsys Instal este în acest moment unul dintre cei mai importanți furnizori de tubulatură de ventilație din București, cu afaceri de peste 7 milioane RON la nivelul anului 2017. Dar pe lângă segmentele de tubulatură pe care le produce în fabrica proprie, Ventsys livrează multe alte componente de bază ale unui sistem de ventilații, cum ar fi ventilatoare industriale, perdele de aer, aeroterme profesionale etc.

Începută ca și afacere antreprenorială în 2012, compania a crescut de la an la an datorită seriozității cu care a abordat proiectele în care a fost implicată.

Ventsys a primit cu mare interes invitația de a participa la evenimentul Hope Friday, apreciindu-se pozitiv necesitatea de a returna ceva societății în mod direct, fără intermediar. Și nu e o întâmplare că a adoptat ca și cauză a zilei de „vinerea speranței” una oarecum tangențială cu piața construcțiilor. „Grivița 53” este prima tentativă din 1946 încoace de a construi de la zero un teatru independent. După 1946 toate teatrele (ca, de altfel, toate așezămintele culturale din România) au fost construite exclusiv de către stat. „Grivița 53” este o încercare de a corecta lucrul acesta. Un teatru privat nu poate fi decât unul independent, care nu va depinde de nici o ideologie și de nici o politică. Va fi un teatru al comunității și va răspunde numai în fața comunității.

Pentru construcția sa e nevoie însă de … cărămizi, ca la orice construcție. Și nu puține: estimările inițiale arată că ar fi nevoie cam de 1 milion de euro, o sumă mult peste puterile unor antreprenori culturali.  Sperăm însă ca prin participarea Ventsys Instal, și nu numai, la acest program, să fie puse la temelia acestui teatru nou câteva „cărămizi” astfel încât proiectul să înainteze către succesul meritat.

Fii bun si distribuie

Comments are closed.