Kidibot – aplicatie pentru educatie

Ce este Kidibot?

Kidibot este o platforma educationala multi-premiata care motiveaza copiii sa citeasca si sa invete mai mult, folosind presiunea social pozitiva, disonanta cognitiva, patriotismul local, dorinta de a face bine, dorinta de a demonstra altora ca pot, etc.

Care este conceptul?

Crocobetii sunt niste extraterestrii haiosi, dar nesuferiti, care vor sa cucereasca Pamantul prin lene si prostie. Singurii care pot salva situatia sunt copiii, care trebuie sa demonstreze ca au citit si invatat. Astfel, ei primesc puncte prin care isi ajuta echipa (adica clasa) sa avanseze in clasament. Deasemenea, copiii pot castiga premii diverse, insigne virtuale, diplome si certificate, etc. Ei trebuie sa rezolve misiuni, se pot inspira de la peste 130+ personalitati din Romania, care ii motiveaza sa nu se dea batuti, sa citeasca, sa invete, sa fie ambitiosi.

Sunt extrem de multe functionalitati pe Kidibot si constant se adauga unele noi, tocmai pentru a reusi sa tinem atentia copiilor treaza si motivatia lor la cote inainte.

Kidibot este disponibil pe www.kidibot.ro, precum si pe aplicatiile de iOS si Android.

Kidibot este un roboțel simpatic, autonom, care a ajuns pe Pământ de pe alta planetă. Nava spațială cu care a venit Kidibot a întâlnit un câmp de asteroizi și s-a stricat.

kidibot-enter-earth

A aterizat într-o pădure și a reușit să o ascundă. Luându-și inima în dinți (mai precis procesorul cuantic), Kidibot a ieșit din pădure și a intrat într-un oras.

forrest

Ajuns aici, i-a îndrăgit pe copii, pentru că puii de oameni sunt deștepți, curioși, ambitioși, curajoși, inventatori, simpatici și le place să se joace în echipă. Copiii l-au placut și ei pe KIDIBOT. Și l-au ascuns de adulții de la Guvern, care l-ar fi dezmembrat, ca să îi afle tehnologia.

kids

Dar Kidibot ascunde un secret. El știe că în Univers sunt nenumarate specii de extraterești. Unele sunt mai bune, altele sunt mai rele. Unele mai avansate, altele în Epoca de Piatră. Iar planeta Pământ este atacată de o specie răutăcioasă și cam prostuță – CROCOBEȚII.

alien

KIDIBOT îi va ajuta pe copii să lupte cu acești CROCOBEȚI.

Planeta se poate salva doar cu inteligență. Doar cei deștepți, care citesc și învață mult pot sa devină eroi și să contribuie la salvarea casei noastre. Pentru că cei mai educați sunt și cei mai puternici.

citit

De aceea, KIDIBOT și echipa lui are nevoie de ajutorul tuturor copiilor. El ne ajută să ne luptăm cu extratereștii, dar și noi trebuie să îl ajutăm. Noi, copiii, trebuie să devenim din ce în ce mai buni și mai deștepți. Iar asta o putem face citind și învățând.

Intră și tu în lupta pentru salvarea Pământului.

Intră într-o echipă de luptători ninja inteligenti.

Antrenează-te continuu.

Devino mai bun. Câștigă puncte dovedind că ai citit cât mai multe lecturi și ajută-ți echipa să învingă.

Fă-l pe KIDIBOT și pe colegii tăi de echipă mândri de tine!

Astfel, când vei absolvi Academia Kidibot, vei putea să treci la nivelul major următor: Atacul stelar. (Nu ți-am spus încă, dar Kidibot ne-a dat o parte din tehnologia lui. Ne va ajuta să ne deplasam printre stele, să exploram Galaxia și să reușim să stopăm înaintarea extratereștrilor).

Echipa ta are nevoie de tine. Kidibot are nevoie de tine! Intră acum!

Fii bun si distribuie

Comments are closed.