Global Network sustine Hope Friday

Global Network sustine Hope Friday – acest titlu reprezinta un lucru normal, tinand cont ca este compania mea.

In momentul in care am decis sa organizez evenimentul Hope Friday, am sunat la firma de contabilitate cu care colaborez, Ninval Expert , si am intrebat cat pot dona. Asa am aflat, estimativ, ca pot dona 10.000 lei. 

Cu aceasta informatie aflata, am hotarat ca incasarile realizate in ziua de 20.11.2015 sa fie donate. Organizatiile alese au fost ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL  si  COPIII CU PROBLEME DEVIN CAMPIONI.  Trebuie sa mentionez ca data de 20.11.2015 a fost mult trambitatul eveniment BlackFriday, ziua nationala a reducerilor. Acesta actiune a fost considerata de o parte din colegii de breasla ca find „pripita” si sortita esecului. Surpriza placuta a venit din partea clientilor care ne-au intrebat telefonic daca primesc o reducerea de BlackFriday. Noi le-am explicat ce dorim sa facem, respectiv sa donam in numele lor sumele cheltuite pe site-urile noastre drimus.ro si ergos.ro. Oamenii au inteles ce dorim sa facem si au continuat sa cumpere. Lucru pentru care le multumim.

organizatia-suedeza fb3 fb-4 logo-iulia-pantazi

La sfarsitul zilei am tras linie si am socotit: 12.566 lei, record pentru o zi de vineri. Ne asteptam sa avem vanzari, sa preluam o parte din inertia zilei BlackFriday dar sa stabilim recorduri fara sa acorzi un leu reducere ci doar sa comunici clientilor ca sumele cheltuite sunt redirectionate catre cauze sociale a fost peste asteptari.

Dorim sa multumim inca odata clientilor nostri si sa-i asiguram ca in anul 2016 vom repeta isprava, si impreuna sa facem viata unor copii mai usoara.

Si tu poti face parte din aceasta miscare, fii ambasadorul nostru. Poti incepe prin a ne recomanda asociatii, organizatii, ce au nevoie de finantare. Poti de asemenea sa participi cu compania ta sau sa transmiti angajatorului tau informatia despre Hope Friday.

Puterea de a schimba societatea in care traim este in fiecare dintre noi.

 

Cu prietenie,

George Dobritoiu

George-Dobritoiu

 

 

Fii bun si distribuie

Comments are closed.