EvoHoreca – o companie cu suflet

EvoHoreca este o companie specializata pe comercializarea mobilierului specific Hotelurilor, Restaurantelor si Cafenelelor (HoReCa). Se afla pe aceasta nisa de multi ani impreuna cu alte zeci de companii. Ce o face insa deosebita? Oamenii din aceasta companie.

Echipa EvoHoreca este  formata din 16 oameni inimosi, familiarizati cu implicarea sociala.  Compania este condusa cu pricepere de Alin Trusca, un om cu o bogata experienta antrepenoriala, sot iubitor si tata a doi copii minunati. Alin, impreuna cu echipa sa, sustine evenimente caritabile precum si cauze sociale de peste 5 ani.

evohoreca-alint-trusca

A fost o adevarata provocare sa-l convingem pe Alin sa ne de-a voie sa ii aducem in fata dumneavostra, pentru a-i face cunoscute faptele bune.

Compania a face parte din grupul select a primelor firme ce au luat parte la prima editie al evenimentul HopeFriday. Cauza aleasa a fost un orfelinat, pe care il sustin de peste 4 ani.

Ceea ce este important de retinut este ca Alin Trusca, impreuna cu al sau colectiv, a ales sa se implice. Au inteles ca fie redirectioand cei 2% din impozitul din salarii sau 20% din impozitul pe profit, poti aduce un pic de alinare celor ce au nevoie de ea. Incearca dupa posibilitati, sa faca o schimbare in viata unor copii. Poate pentru multi dintre noi nu inseamna mare lucru, dar va asigur ca pentru acei copii inseamna foarte mult. O raza de speranta, ca cineva se gandeste la ei, ca exista bunatate in lume.

Si tu, draga cititorule, poti face o schimbare. Implicate, devin-o ambasadorul HopeFriday. Nu trebuie sa faci altceva decat sa inviti oamenii sa intre pe HopeFriday.ro pentru a afla cum pot redirectiona cei 20% din impozitul datorat statului, sa faca cunostinta cu Asociatiile, Organizatiile si Fundatiile participante la program, precum si pentru a vedea ca nu sunt singuri, exista companii ce fac aceste lucruri de mult timp.

Multumim echipei EvoHoreca pentru incredere, implicare si pentru faptele bune pe care continua sa le faca.

Cu prietenie,

George Dobritoiu

George-Dobritoiu

Fii bun si distribuie

Comments are closed.