Do Good- Fa bine!

do-good„Asociatia Do Good este o asociatie non profit care activeaza in zonele rurale ale judetului Dambovita. Beneficiarii asociatiei sunt tinerii de liceu cu grad ridicat de saracie severa.

 

Asociatia construieste ateliere de meserii in incinta liceelor, unde elevii sunt incurajati sa invete atat o meserie cat si notiuni de business pentru a creste sansele de prosperitate odata ce meseria a fost invatata.” – aceste randuri mi-au fost trimise de catre Nadine Voindrouh.

 

 

nadine-do-good

Da, ati citit bine, Nadine, persoana publica, eleva Scolii Vedetelor, patroneaza Asociatia Do Good, a ales sa se ocupe de copiii aflati in dificultate, oferindu-le sansa de a invata o meserie. In mediile rurale, acest lucru poate face diferenta intre o viata plina de lipsuri si abuzuri si una cu satisfactii.

atelier3

Acest deziderat este greu de atins si are nevoie si de ajutorul nostru. Putem ajuta prin implicare directa, prin actiuni de voluntariat sau prin redistribuirea celor 20% din impozitul pe profit datorat statului.

Pentru mai multe informatii legate de modalitatiile de implicare in acest minunat proiect, va invit sa trimiteti un email la [email protected]

Descarca Contractul de Sponsorizare

atelier-croitorie

 

 

 

 

Fii bun si distribuie

Comments are closed.