Ce este HopeFriday

Hope Friday este un eveniment anual prin care promovam bunatatea si daruirea. Sa ne aducem aminte ca printre noi exista oameni ce au nevoie de ajutor, si printr-un mic gest de bunavointa putem sa le daruim o licar de speranta.

Dupa mai multe zile de vineri cu adevarat negre in 2015, am simtit nevoia de a aduce bucurie in sufletul oamenilor. Asa a luat nastere evenimentul Hope Friday.

Evenimentul Hope Friday are temeiul legal oferit de Legea Sponsarizarii 32/1994, prin care societatiile comerciale ce inregistreaza profit pot redistribui 20% din impozitul datorat statului catre Asociatii, Organizatii si Fundatii.

Din 2015 si pana in prezent, la acest eveniment au aderat mai multe companii: Global Network (compania initiatoare prin intermediul site-urilor Drimus.ro si Ergos.ro), Evo Logistics (EvoHoreca.ro), Planet fun srl (MindBlower.ro), Arbex Art Decor (Arta-Inramarii.ro), SaltSib Design SRL (SaltSib.ro), suma donata depasind 150.000 lei.

Ce se intampla de Hope Friday – fiecare companie decide sa-si doneze incasarile (totale sau partiale) in limita celor 20%, catre o cauza. Noi, cei de la Global Network, am decis ca toate vanzarile inregistrate cu ocazia evenimentului sa le donam in numele cumparatorilor.

Te invitam sa ne susti efortul de a face o lume mai buna, cumparand produse din site-urile nostre Drimus.ro si Ergos.ro, astfel ca pe langa articole de foarte buna calitate vei face si zile mai bune oamenilor aflati in dificultate.

Dintre asociatiile ce au primit sponzarizari enumeram:

Impreuna putem face lucrurile sa se schimbe.

Fii bun si distribuie

Comments are closed.