Asociatia Sprijin Pentru Autism

Nu este usor sa fii parintele unui copil autist!

Numai cine trece prin aceasta experienta stie ca in fiecare zi trebuie sa o iei de la capat. Este o lupta continua, fara pauza sau vacanta! Autismul este o tulburare complexa, dar toate persoanele cu autism pot învata abilitati care sa le permita sa traiasca, sa munceasca si sa se distreze in cadrul comunitatii.

In cei  4 ani de cand functioneaza, Asociatia Sprijin Pentru Autism- infiintata de parinti ai unor pitici speciali, a schimbat viata multor familii cu copii diagnosticati cu autism! Impartasim din experienta noastra pentru a-i putea ajuta!

Cu sprijinul voluntarilor si al donatorilor, copii continua terapia comportamentala aplicata (ABA) cu coordonatori acreditati international, fac sport, au medicatia specifica asigurata, merg la gradinita/scoala insotiti de specialisti care-i ajuta sa se integreze.

Stim că oricine efectuează o donație, redirecționează 2%, sponsorizează sau acordă un grant îsi doreste ca sumele respective să se reflecte în castiguri reale pentru comunitate, pentru beneficiarii, pentru educație. Fiecare leu donat înseamnă pentru noi si o responsabilitate deosebită.

Proiecte implementate/in curs:

  • Parcul Prieteniei ! – spatiu de joaca copii cu TSA – finalizat.
  • Cursuri inot copii cu TSA – finalizat.
  • Campanie desensibilizare progresiva si tratament stomatologic pentru copii cu TSA! – finalizat.
  • Terapie asistata de animale – in curs.
  • Terapie la doiciliu – program permanent.
  • Consiliere parinti – program permanent.
  • Acreditare Furnizor de Servicii Sociale – in curs.

 

Lucram impreuna pentru o schimbare pozitivă, de durata in viata copiilor si tinerilor cu autism cat si a familiilor acestora.

Misiunea noastră nu se încheie însă aici, fiind necesar în continuare sprijinul tuturor celor care îl pot oferi pentru ca împreună să construim o societate bazată pe educație incluziva!

Asociatia Sprijin Pentru Autism

Sos. Giurgiului 181, Com Jilava- Jud Ilfov

CIF: 33698075

IBAN: RO72 BACX 0000 0010 6897 2001

Unicredit Bank-Sucursala Mihai Bravu

[email protected]

www.sprijin-autism.ro

Contract sponsorizare 2018

 

Fii bun si distribuie

Comments are closed.